Sofigate är ett snabbt växande managementkonsultbolag som hjälper Nordens ledande företag och organisationer att lyckas med sina digitala transformationer. Eftersom teknik- och affärsvärlden förändras snabbt tar vi på Sofigate alltid ett holistiskt tillvägagångssätt när det gäller strategi, människor, processer och teknik. Det gör vi genom våra två affärsområden: Transformations och Platforms. Därigenom kan vi hjälpa våra kunder genom hela transformationen - från strategi, expertrådgivning, projekt- och förändringsledning till faktisk implementering av moderna plattformar.


Träffa oss på Traineedagen

Om traineeprogrammet

Traineeprogrammets upplägg

Programmet rivstartar med noga utvalda kurser för att hjälpa dig att bygga en stabil grund som konsult. Du kommer i ett eller flera traineeprojekt, tillsammans med en dedikerad sponsor, driva projekt som bidrar till Sofigates företagsmål och involveras i strategi, affärsutveckling och marknadsföring. Ett stort fokus i programmet är att du ska få en aktiv roll i några av våra spännande kundprojekt. Tillsammans med erfarna kollegor från Sofigate kommer du ges möjlighet att applicera det du lärt dig av utbildningarna och upptäcka flera områden och branscher. Under året har du alltid stöttning från din Team Lead, personliga mentor och erfarna kollegor.

Två inriktningar

Traineeprogrammet utgår ifrån Sofigates två affärsområden – Transformations och Platforms. Du väljer vilket spår du är mest intresserad av och vill utvecklas inom i din ansökan. Oavsett inriktning börjar alla traineer som en grupp och har majoriteten av kurserna gemensamt. Traineer inom Transformations är mer inriktade på våra ramverk inom strategi, styrning och projektledning. Traineer inom Platforms har en mer teknisk inriktning fokuserad på realisering av digitala transformationer genom implementationer av moderna plattformar.

Vi satsar på välmående

Vi tror på vikten av att skapa en trivsam arbetsplats, en bra sammanhållning och att ha kul på jobbet. Vi månar om work-life-balance, flexibla arbetsstider och har i programmet ett stort fokus på sociala aktiviteter. Som trainee får du även möjlighet att besöka våra kollegor i Helsingfors, Malmö och Köpenhamn.Certifierat traineeprogram

Utbildning

Masterexamen inom en ingenjörs-, IT- ekonomi- eller managementutbildning

Utland

Ett svenskt program men utlandsresor förekommer

Mer om Sofigate och Traineeprogrammet